Sierademerken

Buddha to Buddha sieraden zijn niet meer weg te denken uit de sieradenwereld. Iedere ring, armband, ketting en oorbellen zijn met de hand gemaakt.

 

Dat maakt ze extra bijzonder en natuurlijk erg uniek.

792-Ring_Nurul.jpg

Vanuit de Sialia Shop in Amsterdam is er een damescollectie van 14 karaats gouden sieraden ontstaan voor iedere vrouw!

 

Deze selectie must-haves zijn gemaakt voor dagelijks genot.

Model Simply Sialia 01.jpg

Val op door de prachtige glinstering van de kristallen van Swarovski!

Al jarenlang ontwerpt Swarovski prachtige eye-catchers van echt kristal. Een Swarovski sieraad is een must-have voor iedere vrouw!

Model Swarovski 01.jpg

Sieradenmerken

Sialia is officieel dealer van alle bovengenoemde horlogemerken en sieraden merken. Dit geeft Sialia het recht om alle horloges en sieraden zowel online, als in de juwelierswinkel te verkopen. Onze plicht als dealer van deze merken is dat wij onze klanten de best mogelijke service verlenen. Wij streven ernaar om de geslaagde service in de Sialia Store ook online aan te bieden. Onze reviews zijn op Google en op Facebook te lezen. Daarnaast kun je bij ons altijd terecht voor de reparatie en garantie van jouw producten van alle genoemde merken.

Juwelen kopen

Van oudsher zijn wij juweliers en goudsmeden in gouden en zilveren sieraden. Wij bieden je de nodige deskundigheid bij het kiezen van jouw gouden of zilveren sieraden. Daarnaast vertrouwen internationale topmerken ons bij het verkopen van hun prachtige ontwerpen. Zo zijn wij trots dealer van het zilvermerk (inmiddels ook goudmerk) Buddha to Buddha. Ook zijn wij dealer van Blush, gespecialiseerd in 14 karaats goud. Tevens verkopen wij sieraden van Swarovski, die glinsteren door de prachtige kristallen. Wij doen ons best om de service die wij in de Sialia Store verlenen, ook online aan te bieden. De afgelopen jaren hebben wij vele mensen blij kunnen maken met een mooi sieraad en dat willen wij nu ook online doen.

Speciaal voor de Sialia Online Shop hebben wij een selectie gouden sieraden bij elkaar gevoegd. Zo is Simply Sialia ontstaan. Simply Sialia bestaat uit 14 karaats gouden ringen, gouden kettingen met of zonder hangers, geel gouden armbanden en oorbellen van écht goud. Deze juwelen noemen wij ook wel must-haves, omdat wij vinden dat deze items in iedere juwelenkistje thuishoren. Het minimalistische ontwerp zorgt ervoor dat deze items bijna altijd slagen als cadeau!

Online merksieraden kopen bij Sialia

Shop je nieuwste ringen, oorbellen, kettingen of armbanden van internationale topmerken nu bij Sialia. Ontdek de collecties en shop op je gemak met een veilig gevoel. Bestellen is erg gemakkelijk en wij zorgen ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk bij je aankomt. Om miscommunicatie te voorkomen, raden wij je aan om altijd je telefoonnummer achter te laten. Wij zullen persoonlijk contact met je opnemen om de order af te handelen. Ons doel is om jou altijd op de hoogte te houden van de status van je bestelling. Alle producten komen met de bijbehorende garantie. Je kunt ook aangeven of het een cadeau is, zodat wij het mooi voor je kunnen inpakken. Mocht het product niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen aangetekend retourneren.

laden...

Informatie

Algemene Voorwaarden 

Privacyverklaring

Veelgestelde Vragen

Sialia Reparatieservice

Klantenservice

Wij helpen je graag!

Neem direct en heel gemakkelijk contact met ons op, via e-mail, telefoon, messenger of via social media op Sialia.nl.

+31 (0)20 334 3327

info@sialia.nl

Sialia Store

Kom langs in de Sialia Store

Winkelcentrum Oostpoort

Waldenlaan 8a

1093NH

Amsterdam

  • Sialia Facebook
  • Sialia Instagram
  • Sialia Twitter
  • Sialia YouTube
© 2020 by Sialia Amsterdam

ONTVANG 10% KORTING & DE SIALIA NIEUWSBRIEF