Sialia Services

Wij doen niks liever dan jouw waardevolle juwelen en horloges repareren, je eerste oorgaatjes schieten, jouw ideeën ontwerpen en nog veel meer...

Sialia Diamond Service

De 'Sialia Diamond Service' is onze VIP-zone van het 'Servicepunt'. Het is gemaakt om de beste service te bieden aan degenen die een waardevol diamanten juweel bezitten.

 

In het 'SDS' kunnen wij uw diamanten repareren, zetten, snijden en onderhouden.

 

Graveren

Onze graveer service is erg uitgebreid. Wij kunnen vele juwelen op verschillende manieren, met verschillende lettertypes en/of symbolen graveren. Ook kunnen wij foto’s en overige afbeeldingen graveren op een juweel. Er zijn enorm veel mogelijkheden om jouw juweel te personaliseren.

Sieraden Reparatie

Voor zeer attente reparaties van gouden en zilveren sieraden, ben je welkom in het Sialia Servicepunt.

Wij streven ernaar om uw waardevolle juweel binnen een week te repareren.

Horloge Reparatie

Bij het Sialia Servicepunt repareren wij alle horloges. Of het nu gaat om een grote of kleine operatie, je kunt ons altijd je waardevolle item brengen.

 

Horlogebatterijen kunnen vaak op dezelfde dag worden vervangen en worden geleverd met 1 jaar garantie. Hetzelfde geldt voor het vervangen van horlogebandjes.

Creations

Met liefde brengen wij jouw ideeën tot leven

Oorgaatjes Schieten

Wij combineren de hoogste standaarden voor hygiëne, steriliteit met optimaal gebruiksgemak. Je oren worden zacht, voorzichtig en professioneel geprikt met mooie en huidvriendelijke oorbellen. Het schieten is veilig, stil en pijnloos. Wij werken al een ruime tijd met een internationaal erkend schietsysteem.

Polijsten & Schoonmaken

Graag laten wij jouw sieraden er gloednieuw uitzien! Neem gerust je sieraden mee naar de Sialia Shop voor een grondige schoonmaakbeurt. Het resultaat zal je verbazen!

Vergulden & Rhodineren

Vergulden is het toevoegen  van een gouden laag op een zilveren juweel. Rhodinatie doet hetzelfde, maar dan met een Rhodium-laag. Normaliter kunnen wij de kleur van je sieraad in 15 minuten veranderen.

Help De Wereld

 

de voorraad goud in de grond neemt flink af

adres

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 by Sialia Amsterdam

contact

Winkelcentrum Oostpoort

Waldenlaan 8A

1093NH Amsterdam

nieuwsbrief