Sialia Diamond Service

De 'Sialia Diamond Service' is onze VIP-zone van het 'Servicepunt'. Het is gemaakt om de beste service te bieden aan degenen die een waardevol diamanten juweel bezitten.

 

In het 'SDS' kunnen wij uw diamanten repareren, zetten, snijden en onderhouden.

In onze SDS (Sialia Diamond Service) leveren wij alle diensten met betrekking tot diamant. Zo kunnen wij diamanten slijpen, zetten en schoonmaken.

 

Diamanten zijn in facetten geslepen. Zo is een briljant in maar liefst 58 facetten geslepen. Eeuwenlang valt de briljant op door zijn prachtige schittering, glans, hardheid, kleurinval en -weerkaatsing.

 

Het is ontzettend belangrijk om je diamant goed te laten onderhouden. Het is natuurlijk zonde als je diamant dof wordt en de schittering mist. De diamant kan vies worden door aanraking met huidvet, zeep, boter, olie, cosmetica etc. Gelukkig is het mogelijk dat de diamant zijn glans terugkrijgt. Dit doen wij door de diamant nauwkeurig schoon te maken. Al het vuil wordt weggehaald en het juweel met diamant wordt helemaal opgepoetst. Hierdoor kan je diamant weer stralen en schitteren, zoals het hoort.

 

Wij adviseren je tevens om minstens één keer per jaar je sieraad met diamant te laten controleren bij onze ‘Service Punt’. Een grote misvatting is dat men denkt dat een diamant onbreekbaar is. Ook diamanten kunnen afbreken bij harde stoten. Daarom kan het belangrijk zijn om je juweel minimaal jaarlijks één keer te laten controleren. Wij kijken goed naar de zetting. In geval van slijtage, moet dat direct opgelost worden. Ook kijken wij of de diamant nog heel is en goed op zijn plek zit. Hiermee voorkom je dat de diamant snel kwijtraakt. Het is natuurlijk een ramp als je je waardevolle diamant kwijtraakt.

 

Ben je je diamant helaas toch verloren? Treur niet al te veel. In onze ‘Service Punt’ kunnen wij een diamant met dezelfde karaat, kleur, helderheid en slijpvorm opnieuw voor je zetten. Kom gerust langs in de ‘Sialia Shop’ voor meer informatie.

 

Hoe maak ik mijn eigen diamant schoon? Wij adviseren de onderstaande manier. Als u niet zeker bent of het kan, kunt u langskomen in de ‘Sialia Shop’ voor uitleg over diamanten schoonmaken.

 

  1. Vul een kommetje met lauw water en een klein beetje vloeibaar afwasmiddel.

  2. Poets met een zachte tandenborstel voorzichtig één richting op.

  3. Spoel de diamant af met warm, stromend water.

  4. Droog de diamant af met een droge, niet pluizige doek.

 

Bezoek het SDS

Wij bekijken graag uw waardevolle diamanten.

Kom zonder afspraak gerust langs bij het Servicepunt en ons personeel helpt u graag verder!

adres

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 by Sialia Amsterdam

contact

Winkelcentrum Oostpoort

Waldenlaan 8A

1093NH Amsterdam

nieuwsbrief