top of page

Sialia Juwelier Amsterdam Oost

Voor de mooiste gouden en zilveren sieraden ben je welkom bij Sialia Juwelier Amsterdam Oost. In het hart van winkelcentrum Oostpoort kun je jezelf laten inspireren door onze brede collectie aan gouden sieraden, zilveren sieraden, diamanten sieraden, trouwringen en horloges van de bekendste merken.

Sialia staat voor liefde & geluk. Daarom staat ons team altijd klaar om je te adviseren bij je aankoop. Of het nou voor jezelf is of voor iemand anders, wij helpen jou om jezelf of een loved one gelukkig te maken met een prachtig sieraad...

Sialia Juwelier Amsterdam Oost.jpg
marriage-in-netherlands.jpg

Liefde & Geluk

Sialia is een vogel die over de Amerikaanse natuurgebieden, zoals Arizona en Mexico, vliegt. De Inheemse Amerikanen geloven dat dit vogeltje liefde & geluk met zich meebrengt. Daar staat ons bedrijf ook voor: het delen van liefde & geluk in de vorm van een sieraad.

Meer dan 70 jaar ervaring

Sialia is een écht familiebedrijf, ontstaan in de zuidelijke stad Basrah, te Irak. Momenteel is onze juwelierszaak gevestigd in Amsterdam Oost. Dagelijks worden de sieraden nog steeds met dezelfde passie vervaardigd, onderhouden en tentoongesteld. Ervaar de liefde voor sieraden in onze Sialia Store.

Bagdad Juwelier.jpg
istockphoto-154894277-612x612.jpg

Sieraden repareren

Oei... is je ketting gebroken? Of je ring beschadigd? Geen zorgen, onze vakkundige goudsmeden lossen het snel voor je op. Sommige sieraden kunnen zelfs dezelfde dag nog worden gerepareerd. Voor sieraden reparatie in Amsterdam, ben je bij Sialia aan het juiste adres.

juweliers sinds 1928

wij kopen goud

trouwringen experts

fijne reparatieservice

directe horlogeservice

jouw eigen creaties

Voor 17:00 uur besteld = binnen 3 dagen thuis

bottom of page