Oorgaatjes Schieten

Wij combineren de hoogste standaarden voor hygiëne, steriliteit met optimaal gebruiksgemak. Je oren worden zacht, voorzichtig en professioneel geprikt met mooie en huidvriendelijke oorbellen. Het schieten is veilig, stil en pijnloos. Wij werken al een ruime tijd met een internationaal erkend schietsysteem.

Hygiënisch

Alle schietoorbellen zijn 100% steriel verpakt en worden direct in je oorlel geschoten. De oorbellen komen pas uit de verpakking, als ze in je oor zitten. Wij prikken maximaal drie oorbellen aan iedere oorlel. Wij prikken niet op kraakbeen. Hierdoor is de kans op infecties en besmettingen nihil.

 

Doet het pijn?

Het schieten van oorbellen is altijd spannend. Of het nou je eerste of derde oorgaatje is. Daarom nemen onze medewerkers altijd de tijd om jou eerst gerust te stellen en goed uit te leggen hoe het schieten te werk gaat. Het schieten zelf zal weinig tot geen pijn doen. Het voelt alsof iemand in je oor knijpt. Vervolgens kan het eventjes gaan branden, maar dat houdt na een tijdje vanzelf op.

 

Wat kost het?

Bij Sialia kun je al vanaf één oorgaatje schieten. Wij merken dat steeds meer mensen variëren met het aantal oorgaatjes. Dit kost €19,- inclusief het ontsmettingsmiddel. Aan beide oren een oorgaatje kost €29,-. Download de volledige prijslijst om al onze prijzen te bekijken.

 

Hoelang blijven schietoorbellen in?

Wij adviseren je om je schietoorbellen zes weken in te houden. De eerste twee weken dien je tweedaags, goed op de huid, te druppelen met het ontsmettingsmiddel. Na de zes weken, adviseren wij om je schietoorbellen te vervangen met echt gouden of zilveren oorknopjes. Wij adviseren je om tijdens de eerste 3 maanden na het schieten, lichte oorringetjes of oorknopjes te dragen.

 

Vanaf hoe oud kun je oorgaatjes schieten?

Wij schieten oorbellen voor kinderen vanaf 3 maanden oud. Tot en met je 16e heb je toestemming van je ouders nodig. 

 

Maak een afspraak

Wij schieten graag je oorgaatjes. Ons personeel staat klaar en neemt alle tijd voor je. Maak dus gerust een afspraak en wij regelenen de rest.

adres

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 by Sialia Amsterdam

contact

Winkelcentrum Oostpoort

Waldenlaan 8A

1093NH Amsterdam

nieuwsbrief