Bij Sialia vind je gegarandeerd jouw trouwring.

 

Kies of creëer samen met onze ervaren trouwringen-experts dé ring voor het leven!

Duizenden Modellen

Alle modellen zijn mét of zonder diamant te leveren.

Je kunt daarom zelf bepalen of je een trouwring met of zonder diamanten wilt dragen.

Diamant?

Tegenwoordig zijn er vele manieren om jouw trouwring mooi af te werken.

Zo kun je kiezen voor een lichte of grove mattering óf gewoon glans.

Mat of Glans?

Onze ervaren trouwringen-experts staan klaar om jou te helpen bij het kiezen van jullie trouwringen.

Plan nu een afspraak.

Kom Langs!

Soorten Verlovingsringen

Solitair Ring

Dit is dé klassieke verlovingsring met één centrale diamant, gezet in een chatonzetting met 4 of 6 poten. De solitair verlovingsring is tijdloos, classy en zeer elegant. Het is een van de favorieten onder de vrouwen.

Solitair Pave

De Solitair Pave ring is een zeer populaire variant op de Solitair ring. De kleine zijstenen zorgen ervoor dat de ring nóg meer opvalt door de glinstering. De Solitair Pave is zo ontworpen dat de centrale steen alle aandacht trekt.

Three Stone

Het verleden, het heden en de toekomst. De Three Stone verlovingsring symboliseert de mooie momenten in jullie leven. De twee grote zijstenen accentueren de centrale diamant en geven meer diepte aan deze ring. 

Halo

Bij de Halo verlovingsring omringen de kleine diamantjes zich als een soort krans rondom de centrale diamant, om zijn schittering onder de aandacht te brengen. De zijstenen zorgen ervoor dat de centrale diamant nog groter oogt.

Pavé

De Pavé verlovingsring is de laatste jaren zeer populair geworden, omdat deze mooi met de trouwring te combineren is. In de Pavé worden meerdere briljanten naast elkaar of door elkaar gezet voor een fenomenale glinstering.

Memoire

De Memoire - ofwel Alliance - bestaat uit naast elkaar geplaatste briljanten, rondom de hele ring. Deze ring dient vaak als aanschuifring en geeft een prachtige dynamiek aan de verlovingsring.

Verloven

Verlovingsringen zijn memorabel en symbolisch voor het moment van de aanzoek. Dit moment zal namelijk nooit vergeten worden. Het is heel belangrijk om de juiste ring uit te kiezen en het moment onvergetelijk te maken. Onze deskundige verkoopmedewerkers staan al klaar om je te adviseren bij het kopen van de aanzoeksring.

De Juiste Ring

Verlovingsringen zijn er bij Sialia in vele hoedanigheden. Je kunt deze bijzondere ring uit onze vitrines kiezen, maar je kunt ook samen met onze ontwerpen geheel je eigen ring late maken. Er zijn veel mogelijkheden. Zo zijn er verlovingsringen van geelgoud, witgoud en rosegold. Ook zijn er zilveren verlovingsringen, die wat minder kosten. Daarnaast kun je kiezen voor verschillende soorten ringen. Een solitair ring wordt het meest gebruikt als verlovingsring. Deze heeft een chatonzetting in 4 of 6 poten. Dit tijdloze model spreekt bijna iedere vrouw aan. Ook heb je de 3-steens ring, solitaire pave ring, memoire ring, entourage ring en pavé ring. 

Het Trouwhoekje

In Het Trouwhoekje van Sialia in Amsterdam Oostpoort zijn al vele koppels gelukkig gemaakt met prachtige trouwringen. Zeg 'JA' tegen Sialia en kom vrijblijvend langs om de collectie zilveren trouwringen te bewonderen en kies jouw unieke zilveren trouwring uit!

laden...

Informatie

Algemene Voorwaarden 

Privacyverklaring

Veelgestelde Vragen

Sialia Reparatieservice

Klantenservice

Wij helpen je graag!

Neem direct en heel gemakkelijk contact met ons op, via e-mail, telefoon, messenger of via social media op Sialia.nl.

+31 (0)20 334 3327

info@sialia.nl

Sialia Store

Kom langs in de Sialia Store

Winkelcentrum Oostpoort

Waldenlaan 8a

1093NH

Amsterdam

  • Sialia Facebook
  • Sialia Instagram
  • Sialia Twitter
  • Sialia YouTube
© 2020 by Sialia Amsterdam

ONTVANG 10% KORTING & DE SIALIA NIEUWSBRIEF