Diamant Certificaat

Wil je een diamant kopen met certificaat? Dat is bij Sialia vanzelfsprekend. Iedere ring met minimaal een 0,30ct diamant die in de Sialia Shop wordt gekocht, gaat niet de deur uit zonder een officieel certificaat van echtheid.

GIA Diamant Certificaat

De missie van GIA is om de kopers van diamant het vertrouwen door middel van hun diamant certificaat. Dit document geeft de karakteristieken van de diamant overzichtelijk weer. Verder zijn ze toonaangevend omdat ze de hoogste standaarden van integriteit, wetenschap en professionalisme hanteren. Ze willen het vertrouwen van de kopers vergroten door informatie te geven over diamanten, onderzoek te doen en door geavanceerde toestellen te ontwikkelen die kunnen gebruikt worden om diamanten te inspecteren. Lees meer hierover op de officiële website van de GIA.

GIA Waardering Standaarden

De diamant wordt gecontroleerd op Karaat, Kleur, Zuiverheid en Slijpvorm. Deze informatie wordt met de hand door de juwelier op het certificaat genoteerd, waarna het certificaat gestempeld wordt.

Bezoek Het Trouwhoekje

Bij het uitkiezen van jullie trouwringen, geef je tegen het einde jouw voorkeuren voor het graveren van de ringen aan. Zo kun je het lettertype en symbool uitkiezen en opschrijven. Wij zorgen ervoor dat het helemaal in orde komt. Wij zien jullie graag!

laden...

Informatie

Algemene Voorwaarden 

Privacyverklaring

Veelgestelde Vragen

Sialia Reparatieservice

Klantenservice

Wij helpen je graag!

Neem direct en heel gemakkelijk contact met ons op, via e-mail, telefoon, messenger of via social media op Sialia.nl.

+31 (0)20 334 3327

info@sialia.nl

Sialia Store

Kom langs in de Sialia Store

Winkelcentrum Oostpoort

Waldenlaan 8a

1093NH

Amsterdam

  • Sialia Facebook
  • Sialia Instagram
  • Sialia Twitter
  • Sialia YouTube
© 2020 by Sialia Amsterdam

ONTVANG 10% KORTING & DE SIALIA NIEUWSBRIEF