Bruidssieraden

Alles is geregeld voor de grote dag! De bruidsjurk is gekocht en de bruidsschoenen en -lingerie is ook al geregeld. Fantastisch! Maar toch adviseren wij je om een prachtige sieraden set aan te schaffen, want een gouden ketting om de nek en diamanten oorbellen in de oren maken je look helemaal compleet!

Trouwsieraden bij de trouwjurk

De trouwjurk zal moeten stralen en schitteren! Daarom is het van groot belang om goed geadviseerd te worden over de sieraden die je bij de trouwjurk zult dragen. Onze trouwexperts hebben met verschillende ontwerpen vele bruiden blij gemaakt. De bruissieraden kunnen minimalistisch zijn, maar mogen ook prachtig glinsteren. Het is afhankelijk van je eigen smaak en natuurlijk van de gekozen bruidsjurk. Want het belangrijkste is dat jij er straks adembenemend uitziet!

Sialia Het Trouwhoekje

Onder het genot van een heerlijk kopje Sialia Tea, zal een van onze trouwexperts naar al jouw wensen luisteren. Vervolgens maak je een selectie van de trouwsetjes en kun je deze dragen om te kijken hoe het staat. Je kunt kiezen uit 14- of 18-karaats juwelen in goud, witgoud, rosegold of zilver, met of zonder diamant. Kom vrijblijvend langs en ontdek alle mogelijkheden!

Let op: het is handig als je foto's van de bruidsjurk kunt meenemen, om de keuze daarop af te stemmen!

laden...

Informatie

Algemene Voorwaarden 

Privacyverklaring

Veelgestelde Vragen

Sialia Reparatieservice

Klantenservice

Wij helpen je graag!

Neem direct en heel gemakkelijk contact met ons op, via e-mail, telefoon, messenger of via social media op Sialia.nl.

+31 (0)20 334 3327

info@sialia.nl

Sialia Store

Kom langs in de Sialia Store

Winkelcentrum Oostpoort

Waldenlaan 8a

1093NH

Amsterdam

  • Sialia Facebook
  • Sialia Instagram
  • Sialia Twitter
  • Sialia YouTube
© 2020 by Sialia Amsterdam

ONTVANG 10% KORTING & DE SIALIA NIEUWSBRIEF