Horloge Reparatie

Bij het Sialia Servicepunt repareren wij alle horloges. Of het nu gaat om een grote of kleine operatie, je kunt ons altijd je waardevolle item brengen.

 

Horlogebatterijen kunnen vaak op dezelfde dag worden vervangen en worden geleverd met 1 jaar garantie. Hetzelfde geldt voor het vervangen van horlogebandjes.

Men geeft honderden en soms duizenden euro’s uit aan een horloge, maar vergeet het horloge te onderhouden. Voorkom problemen en hoge reparatiekosten en laat je horloge jaarlijks controleren.

 

Reparatie & Onderhoud

Een horloge werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week, en komt zo in aanraking met vocht, stof, trillingen, stoten, zonlicht en ga zo maar door. Dit kan ervoor zorgen dat het horloge slijt, krast, uitdroogt en vuil wordt. Dit is niet alleen onhygiënisch, maar kan ook het uurwerk of andere onderdelen aantasten. Je horloge schoonmaken en schoonhouden is daarom heel belangrijk. 

 

In onze Servicepunt te Amsterdam Oost, kun je jouw dierbare horloge altijd langsbrengen voor een onderhoudsbeurt of reparatie. Bij ontvangst, wordt het horloge gecontroleerd en de mankementen worden vastgelegd. Vervolgens wordt het horloge onderzocht en ontvang je een prijsopgave. Met jouw toestemming wordt het horloge gerepareerd. Voordat je het horloge op komt halen, worden alle elementen nauwkeurig gecontroleerd. Je wordt uiteindelijk op de hoogt gehouden van de status van het horloge.

 

Partnerschap

Sialia is partner van een aantal grote horlogemerken, zoals Seiko, Casio, Michael Kors, Cluse, Hugo Boss, etc. maar in het Service Punt kunnen alle horloges worden gerepareerd. Wij kunnen voorradige onderdelen bij ieder horlogemerk opvragen.

 

Horlogemakers

Onze horlogemakers zijn echte vakmannen met jarenlange ervaring. Zij bieden een uitstekende service en hebben kennis van alle soorten horloges. Of het nou een mechanische of een quartz uurwerk heeft. Kwaliteit, aandacht en nauwkeurigheid zijn onze kernwaarden, betreft horlogereparaties.

 

Nieuwe batterij?

Al onze batterijen komen met een jaar garantie. De prijzen voor horlogebatterijen kun je vinden in onze Prijslijst. Wil je je horloge op waterdichtheid testen of een batterij waterdicht vervangen? Dan kan dat ook in het Sialia Service Punt. Kom gerust langs voor goed advies van een van onze medewerkers.

 

Reparaties

  • Uurwerk testen

  • Ultrasoon reinigen

  • Waterdichtheidscontrole

  • Batterij vervangen

  • Reparaties voor quartz, mechanische, automatische uurwerken

  • Jaarlijkse onderhoud

  • Horlogeband, kast, wijzerplaat, uurwerk, glas, kroon vervangen

 

Bezoek het Servicepunt

Wij repareren graag je waardevolle horloge.

Kom zonder afspraak gerust langs bij het Servicepunt en ons personeel helpt je graag verder!

adres

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 by Sialia Amsterdam

contact

Winkelcentrum Oostpoort

Waldenlaan 8A

1093NH Amsterdam

nieuwsbrief