fbpx

Toont alle 29 resultaten

Hangers & Bedels

Hangers & Bedels

Hangers kunnen je ketting helemaal compleet maken. De meeste mensen dragen hangers die ze mooi vinden of waar ze waarde bij hechten. Een hanger is een sieraad dat het dichts bij het hart hangt. Daarom kan een hanger wel eens een hele mooie betekenis met zich mee dragen. Hangers kunnen natuurlijk ook gedragen worden als stijlitems. Zo kun je aan iedere ketting één hanger dragen en deze kettingen dragen in laagjes, oftewel: layeren. Het kan allemaal, dus wees vooral creatief! Onze collectie dameshangers en herenhangers vind je op onze online juwelier webshop. Wil je een mooie hanger kopen of laten ontwerpen? Dan ben je bij Sialia aan het juist adres. Ons doel is om de geslaagde service in de winkel, ook online aan je te bieden. Lees gerust onze reviews op Google of op Facebook.

Leuke hangers & bedels

Zoals eerder gezegd, kunnen hangers gedragen worden als stijlitems. Aangezien een hanger dicht bij het hart hangt, kan het ook een mooie betekenis met zich mee dragen. Een hanger is een hele leuke manier om je ketting te verpersoonlijken! Je kunt je hanger met je collier combineren, door simpelweg dezelfde kleuren te dragen. Je kunt een hanger bescheiden houden, maar je kunt ook een naamplaatje laten graveren of je naam uitsnijden in goud of zilver. Bekende hangers met een betekenis worden vaak gesymboliseerd met een geloofssymbool, zoals een kruisje, hand van Fatima of een jodenster. Je kunt ook een hanger dragen met een geboortesteen. En zo zijn er nog vele andere opties om een hanger te personaliseren.

Een bedelhanger hoeft niet altijd iets te betekenen! Je kunt het ook gewoon dragen omdat je het heel mooi vindt, of omdat het mooi matched met je outfit. Daarom zijn er heel veel verschillende opties in onze collecties gouden hangers en zilveren hangers. Ook kun je een hanger of bedel kopen van een van onze topmerken, zoals Buddha to Buddha en Swarovski.

Online hangers & bedels kopen bij Sialia

Naast de Sialia Store, kun je nu ook je dierbare en mooiste hangers online kopen. Bestellen doe je snel en eenvoudig op onze juweliers-webshop en wij zorgen ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk bij je aankomt. Persoonlijk contact vinden wij fijn, daarom adviseren wij je om je gegevens bij ons achter te laten, zodat wij contact met je kunnen opnemen over de status van je bestelling. Wij houden je graag op de hoogte van de laatste updates omtrent je bestelling. Alle hangers hebben een garantie van 2 jaar. Als het een cadeau is, dan pakken wij het mooi voor je in met Sialia Blue. Mocht de hanger niet naar wens zijn, dan heb je 30 dagen de tijd om het kosteloos te retourneren.