Graveren

Onze graveer service is erg uitgebreid. Wij kunnen vele juwelen op verschillende manieren, met verschillende lettertypes en/of symbolen graveren. Ook kunnen wij foto’s en overige afbeeldingen graveren op een juweel. Er zijn enorm veel mogelijkheden om jouw juweel te personaliseren.

Welke sieraden kan ik graveren?

In principe kun je bij het Servicepunt al je juwelen en horloges graveren, zo lang het niet hol of bol afgewerkt is. Bij sieraden die wij kunnen graveren, kun je denken aan een plat graveerplaatje, trouwringen of andere ringen, bedeltjes en hangers. Daarnaast kunnen wij ook horlogedeksels graveren. Zo kun je jouw dierbare items altijd persoonlijk maken of als een ideaal geschenk aan iemand geven. Jouw juweel of horloge is op deze manier altijd uniek.

 

Wat kost het graveren?

De kosten van het graveren hangt voornamelijk af van welke graveermethode wordt gehanteerd. Zo kunnen wij ambachtelijk handgravures uitwerken, maar ook machinaal- en laser-graveren. Een fotogravure wordt natuurlijk op een andere manier gerealiseerd, dan het ambachtelijk graveren van een naamplaatje. Onze medewerkers in de Sialia Shop informeren je graag over de kosten.

 

Trouwringen graveren

De toekomstige koppels die hun trouwringen bij Sialia bestellen, krijgen de machinale ringgravures gratis, als cadeau van Sialia. Dit doen wij als service. Let op: laser-graveren kost wel geld. Denk bijvoorbeeld aan smalle ringen.

 

Hoelang duurt het?

Handgravures en machinale gravures zijn binnen 7 werkdagen klaar. Laser gravures kunnen 14 dagen duren. De exacte levertijd kan per gravure variëren. Wij streven naar 1 à 2 weken.

 

Graveren bij het Sialia Servicepunt gaat samen met drie kernwaarden, namelijk: aandacht, precisie en nauwkeurigheid. Wij zijn pas tevreden met een optimaal resultaat.

 

Bezoek het Servicepunt

Wij graveren graag je persoonlijke juwelen.

Kom zonder afspraak gerust langs bij het Servicepunt en ons personeel helpt je graag verder!

adres

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 by Sialia Amsterdam

contact

Winkelcentrum Oostpoort

Waldenlaan 8A

1093NH Amsterdam

nieuwsbrief